Xhelal Memeti/Dikur la Zvicrën për vendlindje, sot i zhgënjyer me gjendjen aktuale në Luginë të Preshevës

Lajme Lugina

Janë bërë më shumë se 30 vite që kur mërgimtari shqiptar Xhelal Memeti jeton dhe zhvillon bizneset e tij në Zvicër.

Sot ai padyshim hyn në mesin e shumë shqiptarëve të suksesshëm, në Diasporë të cilët dita ditës po na bëjnë krenarë anë e kënd botës.

Mërgimtari Xhelal Memeti sot ndihet i dëshpëruar nga gjendja politike dhe ekonomike në Luginë të Preshevës.
Bizneset dhe investimet që planifikoj t’i investoj në Preshevë, sot ai po i realizon në disa qytete të Kosovës.