Vlora Kastrati Shala ka një lajm të mirë për ndjekësit e saj

Showbiz

Ajo është artistja e hitit “Si Peja s’ka” e cila këto ditë jo të mirë në gjithë botën për shkak të virusit ajo shpesh herë na sjell video e foto të bukura muzikore e familjare.

Po flasim për këngëtaren Vlora Kastrati Shala e cila këto ditë ka dhe një lajm të mirë për të gjithë ndjekësit e saj pasi ajo ka kanalin e saj muzikor me emrin VLORA .BS