Vizioni për zhvillim dhe Kooperin shpërdan maska për mbrojtje ndaj CoViD-19

Lugina

Kujdes po , panik jo
😷 Covid 19 #400 😷

Duke e pare mungesen e madhe te maskave mbrojtese ne barnatoret e qytetit ne Presheve dhe duke e ditur qe vendosja e saj eshte e rendesishme per jeten e qytetareve qe dalin vetem per te marr gjera elementare ne marketet ne qytetin tone.

Rrezikshmeria e madhe nga Virusi Korona – Covid 19 , Shoqata Vizioni per zhvillim dhe kooperim sot dhuruam falas 300 maska mbrojtese ne qendren tregare VM Center i cili ka frekuentim me te madh te njerzve dhe 100 te tjera i shperndame ne disa biznese ne rrugen kryesore te qytetit.

Ps.Maskat ishin te parapara qe te perdoren ne aktivitetin qe e kishim parpare per kete vit ne Kordinim me Let s do it Kosova ” Ta pastrojm Luginen ” , faleminderit Lets do it Kosova Luan Hasanajdhe Qendres tregtare VM Ceneter per bashkpunim.

Kujdes po, Panik Jo.
😷Vizioni per zhvillim dhe kooperim😷