Ballina Lajme Lugina U bë dezinfektimi në Biblotekën e qytetit "Mehmet Jusufi"në Preshevë

U bë dezinfektimi në Biblotekën e qytetit “Mehmet Jusufi”në Preshevë

Sot është bërë dezinfektimi i hapësirave të bibliotekës së qytetit ” Mehmet Jusufi”. Punëtorët gjithashtu janë pajisur me dorëza mbrojtëse si dhe materjal higjienik. Ndërkaq pas rekomandimeve nga biblioteka e Vranjës dhe ajo kombëtare në Beograd, puna me palë është ndërprerë dhe gjatë kësaj situate punëtorët do të merren vetëm me punë të brendshme. Si institucion në vazhdimësi jemi në kontakt me institucionet në nivel qendrorë dhe me shtabin për situata të jashtëzakonshme, për të vepruar sipas rekomandimeve të ekspertëve. Shumë lexues tashmë janë pajisur me libra nga biblioteka, LEXO, Kujdes po, panik jo

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...