Trajneri i njohur i Kosovës gatuan, ka telashe me grua…

Sport

Trajneri i xhudos përkatësisht i klubit “Polici” nga Prishtina dhe “Studenti” nga Vushtrria, Anton Cena, si gjithmonë është i sinqertë dhe e thotë hapur, se ka telashe me grua sa i përket gatimi!

Ja e arsyeja që i jep xhudisti veteran: “Kur je në shtëpi, gruaja të hedhë me dhunë në kuzhine.

Kur do kalon me ky virus i dreqit se marova duke punuar në kuzhinë.

I gjori unë! Gruaja veç po shikon!”.