Testi i baterisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max

0
2

Më parë kemi parë një test të shpejtësisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max dhe tani kemi një video tjetër e cila krahason jetëgjatësinë e baterisë së dy telefonave premium në treg.

Videoja më poshtë nga Phone Buff krahasoi jetëgjatësinë e baterisë së iPhone 11 Pro Max të Apple kundër Samsung Galaxy S20 Ultra. Klikoni të shihni se cili model del fitues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here