Stone Castle shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike në SOS fshat

Kosova

Kompania Stone Castle sot ka shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike për fëmijët e SOS fshatit në Prishtinë.

Fëmijët dhe të rinjët e SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në këto ditë plot sfida për mbarë botën, po e ndjejnë së nuk janë të vetëm, pasi që qytetarët dhe bizneset po ofrojnë përkrahjen e tyre që ata të i kalojnë këto ditë sa më lehtë dhe të mos ndjejnë mungesën e gjërave elementare.

E sot në ndihmë këtyre fëmijëve iu erdhi kompania e StoneCastle, duke dhuruar pako ushqimore dhe mjete higjienike.