Sportisti Mensur Hyseni nga Presheva thyen rekordin në disiplinën e forcës, krahë-përkulje LIVE në emision

Kosova Lugina

Sportisti, Mensur Hyseni në emisionin “Sports Show” ka thyer rekordin në disiplinën e forcës, krahë-përkulje në Librin Guinness.

Direkt në Klan Kosova, Mensur Hyseni tenton të futet në Librin Guinness, ku pranë tij po gjenden edhe referët që janë duke numëruar lëvizjet të cilat është duke i bërë. Ai bëri gjithsej 1079 krahë-përkulje dhe kështu theu rekodrin e Librit Guinness

Koha e caktuar që ta thyej këtë rekord ishte brenda një ore, njofton departamenti.com