Ballina Lajme Kosova Sot pritet të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Sot pritet të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë për vitin 2020, ku do të emetohen obligacione me maturitet 3-vjeçar në shumën prej 25 milionë eurove.

Sipas Ministrisë, investimi në obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu.

“Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e Letrave me Vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga bankat komerciale, që operojnë në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftim.

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...