Sondazhi i Baton Haxhiut: VV 51%, LDK 15%, PDK 13%, AAK 5%

Kosova Lajme


***

Sondazhi i cili pritet të publikihet sot nga Baton Haxhiu me Albanian Post ka renditur VV-në të paren, ndërsa të dytën LDK kurse në vendin e tretë PDK.

Sipas këtij sondazhi, VV do t’i ketë 58 deputetë, LDK-18deputetë, PDK-16 deputetë dhe AAK- 8 deputetë.

Renditja sipas përqindjes është:
VV dhe Lista Vjosa-51.3%;
LDK & AKR -15.5;
PDK 13.2%, dhe
AAK-5.5%

Ndërsa sipas këtij sondazhi Nisma nuk e kalon pragun.