Si të shihni një tigër, luan dhe panda në 3D

Shkencë & Teknologji

Google u ka dhënë njerëzve një shans për t’u marrë me kafshët, duke ndjekur distancimin shoqëror.

Si të përdorni kafshët Google 3D?

Për të përdorur këtë, së pari do të duhet të siguroheni që keni programin e duhur, raporton “Metro”.

Do të përdorni telefonin ose tabletin tuaj, kështu që për përdoruesit e Android, Google kërkon një sistem operativ Android 7.0. Për përdoruesit e iPhone, duhet të ekzekutoni iOS 11.0.

Ju vetëm duhet të kërkoni një kafshë në pajisjen tuaj, thjesht shkruani në shiritin e kërkimit, për shembull, “luan”.

Vetëm nën rezultatet e kërkimit të imazhit dhe përshkrimin e Wikipedia të kafshës, ju do të keni mundësinë të shihni një kuti që thotë, “Takohuni me një luan të madhësisë së ngushtë”. Klikoni në butonin “pamje në 3D” që do të shfaqet qartë, pastaj klikoni “pamje në hapësirën tuaj” për të parë kafshën në rrethinën tuaj.

Ju do të duhet t’i jepni Google qasje në aparatin tuaj që të mund ta fusë kafshën në hapësirën.

Image

Çfarë kafshësh mund të gjeni?

Luan

Tigër

Leopard

Pinguin

Peshk

Dhi

Gjarpër

Aligator

Kali

Breshk

Mace

Qen

Panda.