Shoqata “Vizioni për zhvillim dhe kooperim” Preshevë në gadishmëri që të bëjë prodhimin e maskave mbrojtëse pa pagesë!

Lugina

Pershendetje te nderuar qytetare te komunes se Presheves dhe Bujanocit .

Shoqata Vizioni per zhvillim dhe kooperim diten e premtrealizuam nje aktivitet dhe dhuruam 400 maska falas ne Presheve.

Por pas publikimit te aktiviteit ne faqen tone ne facebook dhe ne portalet preshevare ,ne adresen e shoqates tone kane ardhur shume mesazhe duke na kerkuar maska mbrojtese per shkakt te virusit korona COVID 19.

Duke e vlersuar situtaten e cila eshte ne nivel te rrezikshem dhe duke e ditur se maskat mbrojtese jane te domosdoshme per institucionet qe duhet te funksionojn e gjithashtu kane pune me pale.

Ne u konsulltuam me kursantet e grupit te rrobaqepsise dhe te gjitha shprehen gatishmerin per te bere pune vullnetare e qe eshte ne dobi te qytetareve.
Nga shoqata Ngo Vzhk jemi te gatshem qe te ofrojm qepjen
( punen e dores pa pages ) gjithmon duke ju faleminderuar kursanteve vullnetare , por i ftojm institucionet komunale te Komunes se Presheves dhe Bujanocit qe te na sigurojn materjalin harxhues dhe mbravajtjen per realizmin e qepjes.

Shoqata Vizioni per zhvillim dhe kooperim

Lejohet shperndarja.