Shkollat në Sërbi nuk mbyllen

Lugina

Nuk ka nevojë për panik,nuk mbyllen shkollat në Serbi ka njoftuar Kryeministrja e Serbise Ana Bernabiç
Qeveria e sërbis nuk ka preferuar momentalisht të mbyllen entet parashkollore, shkollat dhe fakultetet në Serbi, kështu që do të punojnë deri në një vendim dhe hap tjetër zyrtar!