Shkarkohet Reshat Neziri, emërohet Abdulla Memeti si drejtor i bibliotekës “Mehmet Jusufi”

Lajme Lugina

Këshilli drejtues i emëruar nga organi përkohshëm sot ka shkaktuar drejtorin e bibliotekës “Mehmet Jusufi”. Në këtë mbledhje tre anëtarët e ri të këshillit drejtues me 3 pro dhe 2 abstenime kanë shkarkuar drejtorin Reshat Neziri dhe më pas kanë emëruar për drejtor Abdulla Memeti.