Shilegov: Të dashur “kujdestar” spitali është në gjendje të shkëlqyeshme

Maqedonia

Kryetari i Shkupit Petre Shilegov, përmes profilit të tij në Facebook, tha se spitali i montuar është në formën më të mirë, duke bërë thirrje të mos përfitohet duke politizuar në gjendje të jashtëzakonshme.

“Unë me të vërtetë nuk e di nëse dhe sa njerëzim ka dhe pse “fytyra” të caktuara në disa struktura politike po përpiqen me këmbëngulje të përfitojnë me politikë në një gjendje të jashtëzakonshme.

Të nderuar ‘kujdestarë ’, spitali që është ndërtuar bashkërisht nga Ministria e Mbrojtjes, Ministria e Shëndetësisë dhe Qyteti i Shkupit është në gjendje të përsosur siç mund ta shihni. Sot dy tendat e fundit (kaq të pompozizuara përshkruhen si të dështuara) janë fiksuar, është bërë një lidhje energjie dhe ngrohja do të lëshohet”, shkruan Shilegov.