Sh.Sh. “Feniks” orë letrare me nxënësit e drejtimit të mjekësisë

Lajme Lugina

#LAJMËRIM

Lajmërohen anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), se të premten, më datë 23.10.2020, Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” do të mbajë orë letrare me nxënësit e drejtimit të medicinës, në SHMT “Presheva” në Preshevë.
Ora letrare do të fillojë prej orës 10.00.
Pjesëmarrja e juaj e arsyeton punën dhe aktivitetet e Shoqatës…!

Bilall Maliqi, kryetar