Serbi: Orari i Punës Vetëm Deri Në 23:00

Lajme Lugina

Nga nesër do të hyj në fuqi orari i ri i punës si masë parandaluese kundër Coronavirusit. Kësisoj, të gjithë lokalet do të mund të punojn vetëm deri në ora 23:00 duke i llogaritur edhe lokalet me verandë, ka thënë anëtarja e shtabit të krizave në luftën kundër Coronavirusit dr Darija Kisiq Tepavçeviq.

Të gjithë objektet hotelierike dhe lokalet në nivel vendi nga nesër do të duhet të punojn deri në 23:00