Sami Salihu (LR) i uron fitoren plebishitare Albin Kurtit (Vetëvendosje)

Kosova Lajme Lugina

“Urime fitoren në këto zgjedhje z. Albin Kurti. Dje qytetarët votuan në mënyrë masive për listën e Vetvendosjes dhe dua që të shprehë urimet e mia më të përzemërta dhe suksese në punët që e presin qeverin e re, që shpresoj të ketë suksesin ashtu si rezulatatin zgjedhor. Vlerësime partive tjera për një maturi për të cilën besoj Kosova është shembulli më i mirë në rajon 🇽🇰”