Robin Williams bëri çdo kompani që punoi për të punësuar njerëz të pastrehë për t’i ndihmuar ata të kthehen në këmbët e tyre

Bota

Brian Lord, ish-agjent rezervimesh për aktorin dhe komedianin e njohur Robin Williams, ka zbuluar se aktori kërkoi që çdo film që ai punonte të punësonte njerëz të pastrehë për punë që mund t’i ndihmonin ata të riktheheshin në këmbë.

Në një postim në faqen e tij të internetit, Lordi tha:

“Kur pata kalorësin e Robin Williams, u habita shumë nga ajo që gjeta. Ai në të vërtetë kishte një kërkesë që për çdo ngjarje apo film të vetëm që bëri, kompania që e punësoi atë gjithashtu duhej të punësonte një numër të caktuar të njerëzve të pastrehë dhe t’i vendoste ata Unë kurrë nuk kam parë një film të Robin Williams në të njëjtën mënyrë pas kësaj. Unë jam i sigurt se në kohën e tij dhe me paratë e tij, ai ishte duke punuar me këta njerëz në nevojë, por ai gjithashtu do të kishte vendosur të përdorë ndikimin e tij si një argëtues për t’u siguruar që kompanitë e prodhimit dhe planifikuesit e ngjarjeve gjithashtu mësuan vlerën e dhënies së njerëzve një shans për të kthyer rrugën e tyre “.

Ai vazhdoi:

“Pyes veten se sa kompani prodhimi vazhduan praktikën në projektin e tyre të ardhshëm jo-Robin Williams, si dhe sa njerëz morën një shans në një punë dhe krenarinë për të fituar të ardhura, qoftë edhe përkohësisht, nga veprimet e tij. Ai ishte një i shkëlqyeshëm shumëzues i ndikimit të tij. Le të shpresojmë që ndikimi të jetojë pa të. Faleminderit, Robin Williams – jo vetëm për të qeshur, por edhe për një shembull të ftohtë “.

Robin Williams, gjatë karrierës së tij të gjatë, ndihmoi shumë fondacione bamirësie, përfshirë Comic Relief.

Themeluesi i Comic Relief, Bob Zmuda, tha se e njeh Williams:

“Robin erdhi nga një familje me para – ai u rrit me një lugë argjendi në gojën e tij, dhe unë mendoj se ai u ndie aq i bekuar saqë donte të bënte diçka për njerëzit që nuk ishin rritur ashtu.”

Robin Williams ishte ylli i shfaqjeve televizive hit si Mork & Mindy dhe vazhdoi të gjente famë globale në filma të tillë si Good Morning Vietnam, Good Will Hunting, Znj. Doubtfire dhe si zëri i Xhindit në Aladdin të Disney. Ai gjithashtu kishte një karrierë mjaft të suksesshme në komedi.

Ai luftoi me sukses dhe kapërceu alkoolizmin dhe depresionin e rëndë.

Në vitin 2014, pasi u diagnostikua me një çrregullim degjenerativ të pashërueshëm të trurit, ai bëri vetëvrasje.

Në një intervistë në 2010, Williams u pyet nëse ishte i lumtur pasi kishte kapërcyer sfidat e tij personale. Ai tha:

“Unë mendoj kështu. Dhe mos kisha frikë të jesh i palumtur. Edhe kjo është në rregull. Dhe atëherë mund të jesh si gjithçka është mirë. Dhe kjo është gjëja, ajo është dhurata.”