Rama e nis ditën me fjalët e shenjta nga Kurani: Kush shpëton një jetë…

Shqipëri

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën sot me disa fjalë të shenjta ngë Kurani.

Ashtu si çdo mëngjes, Rama gjen një shprehje motivuese dhe ditën e sotme ai ka zgjedhur këtë shprehje, e cila përshtatet më së miri me situatën ku ndodhemi.

“Kush shpëton një jetë njerëzore është njësoj si të ketë shpëtuar gjithë njerëzimin”, ky është citimi i shenjtë që kryeministri ka zgjedhur për të nisur ditën.