Qeveria e Serbisë merr vendim

Lugina

Qeveria e Serbisë me vendime të reja
Nga nesër ora policore nga 20:00 deri në ora 05:00.
Ora policore vlenë për të gjitha moshat, fëmijë, të rinjë dhe të moshuarit.

Kurse për të moshuarit(pleqët) mbi 65 vjeç
ndalohet dalja në rrugë gjatë 24 orëve, dmth e kanë të ndaluar të dalin edhe gjatë ditës edhe gjatë mbrëmjes.