Qendra Solidariteti dhe Avancimit-QSA Preshevë

Lugina

Me moton “Ato tani kanë nevojë më shumë se kurrë”, QSA shpall aksionin për t’i ndihmuar familjeve skamnore dhe atyre me kushte të vështira ekonomike.
Në këto ditë të vështira dhe në këto kushte të jashtëzakonshme, është koha të shprehim solidaritetin tonë me këto familje.

Këto familje do të mbështeten me pako ushqimore dhe mjete higjienike.
Cdo përkrahje e juaja sado e vogël qoftë, është një ndihmë e madhe për këto familje.

Vlera e një pakoje është 30 euro.

Bashkë mund t’ia dalim!

Kontribo:

Preshevo – Serbia
Komercijalna Banka A.D.
BIC: KOBBRSBG
IBAN: RS35205007080004118839

Switzerland
Raiffeisenbank Weissenstein
4501 Solothurn
Konto Nr.: 45-1381-3
IBAN: CH71 8097 6000 0090 3043 8

Kumanovo – Macedonia
Sparkasse Bank Makedonija
BIC: INSBMK22
IBAN: MK07250001002781358

Germany
GLS Bank
Kto: 6054247700
BIC: GENODEM1GLS
IBAN: DE63 4306 0967 6054 2477 00

Austria
Raiffeisen Bank Wels
SWIFT Code: RZ00AT2L680
IBAN: AT13 3468 0000 0055 3511

Belgium
Belfius 1785 Merchtem
BIC: GKCCBEBB
IBAN: BE03068896819284