Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Kosova

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë kur të dy filluan shkollën e mesme teknike.


Kaqkini ndau edhe fotografi të rralla me Jasharin nga ato kohëra.

Ai tha se fotografitë që i ka pasur ai janë djegur të gjitha, por që disa të tjera kanë mbetur tek shokët e tij dhe të Adem Jasharit.  

Adem Jashari gjendet në të majtë, Ramadan Kaqkini në të djathtë dhe në mes gjendet një shok i përbashkët i tyre.