Përmbledhje e situatës së jashtëzakonshme të vërshimeve në fshatin Rahovicë, komuna e Preshevës (video)

Lugina

🛑 Exclusive

Nga reshjet e shumta të shiut, niveli i ujit në Liqenin Artificial (Branës) së fshatit Rahovicë është rritur duke bërë kështu daljen e ujit jashta tij. I gjithë uji i tepërt ka rrjedhur nëpër Lumin e vogël i cili gjithashtu është fryrë tepër nga uji duke vërshuar përgjat shtëpive që gjendeshin afër tij, duke shkaktuar dëme materiale dhe panikë te banorët.


www.departamenti.com


Ndiqni videon👇