Përjetimet e rënda të 63-vjeçares me kancer: Ka 20 vjet që i kanë vdekur burri dhe 7 fëmijët

Kosova

Kemi dëgjuar histori të ndryshme të jetës së shumë njerëzve. Por, rrëfimi i Mevlinde Hasanit është tejet i dhimbshëm.

63-vjeçarja nga fshati Talinoc i Jerlinve të Ferizajit, është e diagnostifikuar me kancer, sëmundje kjo me të cilën po përballet tash e sa vjet.

Në një rrëfim në T7, në mes lotësh tregon se se si dikur ishte e lumtur kur shtëpinë e kishte të mbushur me fëmijë, por pikëllimi i erdhi kur secili prej tyre ndërroi jetë.

Më pas, pas një sëmundjeje të gjatë, vdiq edhe burri i saj, i cili e la atë me djalin e vetëm, që sot është 32 vjeç