PËR SHQIPTARËT E KOSOVËS

Lajme Shqipëri

Nga Adriatik Lapaj

Shqiptarët e Kosovës kanë 20 vite të izoluar totalisht dhe padrejtësisht për të lëvizur lirisht.

Shteti amë Shqipëria, me çdo kosto duhet t’i pajis kombasit e vetë në Kosovë (çdo shqiptar) me pashaportë shqiptare. (E drejtë legjitime)

Rrezikojmë të na hiqen vizat dhe neve? Eh…kombi nuk është nocion romantik. Kombi do akte, sakrificë, besim, ndërveprim, besnikëri karshi njëri-tjetrit.

Isa Boletini me 300 trimat e vetë i doli Zot Qeverisë së Vlorës edhe pse Boletini digjej e shkrumbohej në të njëjtën kohë.

BASHKË NË TË MIRË E NË TË KEQ