Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) çertifikohet me numrin 3. në zgjedhjet e parakohshme në Komunë të Preshevës

Lajme Lugina

Njoftohen të gjithë aktivistët dhe simpatizuesit e Partisë Demokratike Shqiptare se pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, PDSH, ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet  komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

Partia Demokratike Shqiptare në këto zgjedhje për dallim nga disa lista tjera do të marrë pjesë me numër maksimal të kandidatëve për këshilltarë, gjithsej 38-të, e cila garon në zgjedhje me numër “3”