Organi i Përkohshëm fton seancë për shkarkimin e drejtorëve

Lugina

Komuna e Preshevës udhëhiqet nga Organi i Përkohshëm që nga data 19 dhjetor.


Siç merr vesh departamenti.com kryetari i Organit të Përkohshëm ka ftuar seancën e këtij organi, e që për rend dite mes tjerash ka edhe shkarkimin dhe emërimin e këshillave drejtues në dy institucion që udhëhiqen nga përfaqësues të Lëvizjes për Reforma.
Përmes ndryshimeve të këshillave drejtues të bibliotekës “Mehmet Jusufi” në Preshevë, dhe Qendrës për punë sociale, synohet të shkarkohen drejtorët e këtyre institucioneve, të cilët vijnë nga ish partneri i Shqiprim Arifit në pushtetin lokal, nga Lëvizja për Reforma.  

Departamenti