OJQ “Vizioni për zhvillim dhe kooperim” suksesshëm vazhdon implementimin e Kursit të rrobaqepësisë

Lugina

Gjenerata e dytë e kursanteve në Kursin profesional të rrobaqepsisë tashme vijojnë muajin e 6 dhe te fundit te trajnimit.
Pas nënshtrimit te provimit vlerësues përfundimtar kursanteve i ndahen Certifikata përkatëse.

Komunës së Preshevës në muajin prill i shtohen edhe 10 rrobaqepse profesionale.
Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim pastaj vazhdojm me hapjen e konkursit te ri per pranimin gjeneratës se 3 te kursanteve te reja.