OJQ “Vizioni” falë diasporës donoi një dispanzer Sh.F. “Dituria” Bukuroc

Lajme Lugina

Sot gjatë ditës dhuruam dispanzer në shkollën fillore “ Dituria “ në Bukurocë.

Një kohë të gjatë është vërejtur mungesa e ujit të pishëm për nxënësit e Sh.F. “ Dituria “ në Bukurocë.
Sot gjatë ditës dhuruam dispanzer në shkollën fillore “ Dituria “ në Bukurocë ,
fale donatorit nga diaspora që ka shpreh gadishmëri të dhuroj dispanzerin për ujë ,gjithashtu edhe furnizimin përgjatë 1 viti për ujë përmes sigurimit të bidonave të ujit.
Donacionin në fjalë e mirëpriti drejtori i Sh.F. “ Dituria “ z. Kadri Bajrami i cili e faleminderoi Donatorin z.Arsim Bajramin dhe shoqatën tonë për bashkëpunimin e ofruar përmes projekteve te vazhdueshme.

Faleminderit Diaspora 👏

Vizioni per zhvillim dhe kooperim
Preshevë , 20.04.2021