Ojq “Vizioni” dhuroi uniformat për Sh.M. “Sezai Surroi” Bujanoc

Lajme Lugina

Sot në shkollën e mesme ” Sezai Surroi ”
dhuruam uniformat për nxënësit e drejtimit të mjeksisë.
Bashkarisht me kryetarin e KKSH z.Ragmi Mustafa i dorzuam uniformat për nxënësit.

Zv.Drejtori i shkollës z. Valton Sukejmani ,
Psikologëja e shkollës znj.Bukurie Boriçi dhe pedagogëja znj.Halide Vebiji e mirepritën këtë projekt ,
gjithashtu për këtë projekt kujdestarja e klasës dhe nxënësit shprehën faleminderim për shoqatën tonë.
Projekt ky i finansuar nga Këshilli Kombëtar Shqiptar.

Vizioni për zhvillim dhe kooperim
Bujanoc 25.02.2021