Njoftime të rëndësishme për mësimdhënësit e Sh.F. “Ibrahim Kelmendi” Preshevë

Lugina

Njoftime te rendesishme:
Njoftohen mesuesit dhe arsimtaret e shkolles sone se neser (e hene) me 23.03.2020 nga ora 10 deri 13 do te mund ti marrin fletat per planin operativ, ne zyren e pedagoges.
Porositet te shmangen turmat.
Gjithashtu, eshte mire te behen konsultime me pedagogen rreth grupeve te mesimit.

Te gjithe arsimtaret e mesimit lendor te mbajne lidhjen me kujdestaret e klaseve rreth inkuadrimit ne grupet mesimore sepse ky nuk eshte pushim.
Xhirimet e oreve mesimore do te fillojne neser me 23.03.2020 ne ora 9.00 ne lokalet e shkolles se mesme “Sezai Surroi” ne Bujanoc.
Te henen me 23.03.2020 do te behen xhirimet per kl 1 dhe 2 ,
kurse te marten per kl 3 dhe 4.
Per xhirimet, do te njoftoheni hollesisht nga Keshilli Kombetar Shqiptar.
Drejtoria e shkolles eshte e gatshme qe ne cdo moment t ju jape informatat e nevojshme.
Jemi te vetedijshem se po mbajme mesim te jashtezakonshem ne kushte te jashtezakonshme!
Bashke do t’ ia dalim!
Drejtoria e shkolles
Fitore Sahiti