NJOFTIM nga OVL UÇPMB me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombitë Artan Abazit ,Kom. Miratoca

Lajme Lugina


Me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombitë Artan Abazit ,Kom. Miratoca
OVL-UÇPMB, njofton familjet e dëshmorve ,veteranet e luftës si dhe qytetarët në përgjithësi të marin pjes në nderimin dhe kujtimin e dëshmorit të kombit Artan Abazit duke bër homazhe tek varrezat e dëshmorve në Dobrosin .
Niisja nga zyra e OVL-UÇPMB,së ora 10,oo
Në Dobrosin e Ejte me 18 Shkurt 2021 – ora 11.oo tek varrezat e dëshmorve
Në vazhdim OVL-UÇPMB, organizonë AKADEMI PËRKUJTIMORE Kushtuarë Dëshmorit të Kombitë të UÇPMB,së Artan Abazit ,e cilla dote mbahet në sallën e Shtëpis Kultures ABDULLA KRASHNICA , në Preshevë ,pot ë njejtën dit e Ejte 18.02.2021 ora 16.00
Pjesmarja juajë nderon gjakun e dëshmorit të Kombitë
Preshevë Këshilli Organizativ: OVL-UÇPMB ,së 15 Shkurt 2021 Kryetar : Nazmi Hajredini