“Një ëndërr që për shumë breza dukej e pamundur, sot ka 13 vjet që është realitet”. Ministrja Xhaçka uron Kosovën

Shqipëri

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka ka uruar sot 13-vjetorin e pavarësisë së Kosovës.
Ministrja Xhaçka shprehu mirënjohje për të gjithë ata që punuan e luftuan për pavarësinë e Kosovës.
“Gëzuar Pavarësinë Kosovë! Një ëndërr që për shumë breza dukej e pamundur, sot ka 13 vjet që është realitet! Nderim për të gjithë ata që punuan e luftuan për Kosovën e pavarur!”, shkruan Kryediplomatja Xhaçka në rrjetet sociale.