Ndërpritet konferenca e Koemanit, i ndodhi e papritura

Sport

Ronald Koeman e ka braktisur konferencë për media para kohe.
Teksa po fliste për ndeshjen e nesërme me Sevillën, nisën t’i rrjedhin hundët gjak dhe si pasojë e kësaj, ai u detyrua të ndërpresë konferencën.Nuk dihet çfarë mund ta ketë shkaktuar këtë problem te Koeman, por trajneri i Barcelonës ka probleme me shëndet pasi vetëm pak kohë më parë, është detyruar të vendos stenda pas sulmit në zemër që kishte.
Një situatë e pazakontë por që i ndodhë çdo njeriu sikur i ndodhi Koemanit.