Mikrobiologu, burrave: Rrini në shtëpi me gra e mos shkoni te dashnorja

Kosova

Mikrobiologu Lul Raka, ka folur në lidhje me të vërtetat dhe të pavërteta e coronavirusit në Kosovë.

Ndër të tjera, ai në pyetjen se a bartet coronavirusi me anë të marrëdhënies seksuale, e ka dhënë një përgjigje shumë interesante.

Ai ka thënë se deri më sot nuk ka të dhëna për këtë, mirëpo e ka bërë një thirrje për burrat.

“Deri më sot nuk ka të dhëna se bartet mirëpo ato janë në përditësim e sipër. Pra mesazhi është rrini në shpi me gra mos shkoni te dashnorja”, ka thënë ai.