Mesazh shprese

Foto e ditës

  • Mesazh shprese

    Mali i Matterhorn në Zvicër është ndriçuar nga artisti zviceran Gerry Hofstetter, duke dërguar mesazhe shprese, mbështetje dhe solidariteti për njerëzit që vuajnë nga pandemia globale – Koronavirus. Fotografia e realizuar Valentin Flauraud/EPA./DEPARTAMENTI.COM