Ballina Lajme Mesazh faleminderimi për Ministrin e Shëndetësisë Armend Zemaj nga miku i tij...

Mesazh faleminderimi për Ministrin e Shëndetësisë Armend Zemaj nga miku i tij Avni Aliti, jursit nga Presheva

I dashur ARMEND ZEMAJ,
me shumë krenari dhe gëzim të ofroj urimet e mia më të përzemërta për performancën e shkëlqyeshme për konkursin e specializimeve 2020. Unë besoj fuqimisht se Ju luajtët rol kritik në hapjen e konkursit për Luginën për mendjet dhe personalitetet e mjekëve të rinj, duke u mundësuar atyre të aftësohen pas diplomimit të tyre dhe duke i përgatitur ata të kenë sukses në çdo sfidë që ata ndërmarrin në të ardhmën në fushën shëndetësore.
Unë ju falënderoj për angazhimin dhe përkushtimin tuaj, dhe përshëndes përpjekjet tuaja për të ndikuar pozitivisht në gjeneratën e ardhshme e cila do ta dërgoj Luginën në lartësi të reja dhe më të mëdha në aspektin shëndetësorë, e që ishte para një kollapsi kombëtar, social e shpirtëror. Unë pres që të punoj me Ju për të siguruar që kultura e shkëlqimit dhe përkushtimit që ju ilustroni të bëhet sinonim i shëndetësisë në Luginë.
Ju personifikoni vesin dhe vlerën e denjë; si ves mbartni punën, kurse si vlerë njohuritë e larta. Kështu që, s’mund të vijë në tjetër përfundim përveç se në atë që, angazhimi i Juaj i dha vlerë dhe peshë edhe miqësisë tej gjeografike të shqiptarëve.
Të fala të ngrohta,
miku yt Avnia

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...