Ballina Lajme Lëvizja për Reforma zgjedh Sami Salihun kryetar partie dhe Këshillin qëndror si...

Lëvizja për Reforma zgjedh Sami Salihun kryetar partie dhe Këshillin qëndror si organ më të lartë

Të dashur qytetarë të Komunës së Preshevës. Të nderuar votues, përkrahës e mbështetës të Lëvizjes për Reforma

Rrugëtimi i jonë, për të finalizuar frymën tonë demokratike dhe reformatore, duke i respektuar të gjitha protokollet shëndetësore antiCoVid-19 është kurorëzuar sot, duke zgjedhur organin më të lartë, Këshillin qendror të Lëvizjes për Reforma dhe Kryetarin e saj.
Organet e parashikuara me Statut të Lëvizjes për Reforma, sot kanë zgjedhur në frymë demokratike dhe unanime Sami Salihun për Kryetar të Lëvizjes për Reforma, duke i besuar të njejtit vazhdimin e projektit politik edhe një mandat tjetër katër vjeçar.
Gjithçka e nisëm në vitin 2016. Ishte periudhë me shumë sfida, por forca për të bërë diçka që do t’i shërbente demokracisë, lirisë së mendimit ndryshe, hapësirës dhe meritokracisë, na forcuan edhe na dhanë kurajo edhe më të madhe.
Periudha që po vjen, e veçanërisht zgjedhjet e parakohshme në Komunë të Preshevës, e gjejnë Lëvizjen për Reforma të gatshme të përballet me secilën sfidë sociale e politike.
Lëvizja për Reforma do të jetë subjekti i vetëm në Komunë të Preshevës që qytetarit të saj, pavarësisht se votues i kujt është, do t’i ofrojë projekt dhe plan politik real dhe të realizueshëm brenda 4 vitesh qeverisje lokale.
Falemnderim i veçant për këtë periudhë zgjedhjeje dhe rikonsolidimi është për të gjithë votuesit e Lëvizjes në degët e saja, për kryetarët e nëndegëve, për grupin punues statutar dhe të planit politik katër vjeçar, për secilin simpatizantë të Lëvizjes dhe për mediat që kanë ndjekur aktivitetet tona politike.
Ne e bëmë lëvizjen tonë, është momenti që edhe ju të bëni Lëvizjen tuaj!
Bashkohu me Lëvizjen, bëhu pjesë e Lëvizjes për Reforma!

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...