Lëvizja për Reforma dorëzon listën dhe çertifikohet me Nr.2 SAMI SALIHU – LËVIZJA PËR REFORMA

Lajme Lugina

🎯Njoftim

Njoftohen të gjithë aktivistët dhe simpatizuesit e Lëvizjes për Reforma se pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, Lëvizja për Reforma, sot ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

🎯Lista është e emëruar:

SAMI SALIHU – LËVIZJA PËR REFORMA
Numri i çertifikuar dhe numri i fitores për këtë list është numri .2🍀

I falemnderojmë të gjithë anëtarët dhe aktivistët që morën pjesë në përkahjen e listës tonë.