Lehona nga Ohri ndërron jetë në Gjinekologjinë e Shkupit

Maqedonia

Mbrëmë vonë në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup ka ndërruar jetë një grua shtatzënë nga Ohri.

Në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Akusherisë në Shkup mbrëmë vonë ka ndërruar jetë pacientja e moshës 37-vjeçare nga Ohri, e cila fatkeqësisht gjatë pranimit vetëm se kishte humbur foshnjën(fetusin).

Për shkak të gjendjes febrile, mjekët fillimisht morën materiale testimi me Covid-19 dhe rezultatet pritet të dalin sot. Pas ndërhyrjes së duhur të mjekëve pacienti ishte përkeqësuar gjendjen shëndetësore dhe vdiq rreth orës 22:00. Dyshohet se shkaku i vdekjes së 37-vjeçarit është thromboembolism masiv, informojnë nga Klinika Gjinekologjike.

Bëhet fjaë për paciente me obezitet të lartë e cila 5 muajt e fundit nuk ka lëvizur fare, kurse sipas mjekëve në Ohër pacientja nuk i ka kryer me rregull kontrollet gjinekologjike.