Ballina Lajme Lugina Lajmërim i Qendrës për punë sociale Preshevë lidhur me COVID - 19

Lajmërim i Qendrës për punë sociale Preshevë lidhur me COVID – 19

Lajmërim për opinionin

Bazuar në vendimin e qeverisë së Republikës së Serbisë, me qëllim të mbrojtjes më efikase të gjithë qytetarëve dhe shfrytëzuesve në Qendrën për punë sociale për parandalimin e virusit COVID-19 ky institucion shpallë këtë lajmrim.

Luten të gjithë shfrytëzuesit që ti shmangen ardhjes pa nevojë në Qendrën për punë sociale në Preshevë.

Çdo të drejtë nga fushëveprimi i Qendrës munden të na paraqiten edhe përmes e-mail adresës zyrtare presevo.csr@minrzs.gov.rs
Për informacione dhe këshilla rreth realizimit të ndonjë të drejte për mbrojtje sociale mundeni të na kontaktoni edhe përmes telefonit fiks 017/669-969 nga ora 07-15

Në Preshevë
13.03.2020

Qendra për punë sociale

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...