Kryetarja e Komunës së Preshevës Ardita Sinani vizitoi KFF Preshevën/ Premtoi për mbështetjen e vajzave futbolliste të këtij klubi

Lajme Lugina Sport

Sot ishte fitorja e 9 me radhe ne kete sezom e kff.Presheves.Bujanoc por më madhështore e bëri kryetarja e komunës znj. Ardita Sinani e cila vizitoi klubin e femrave si dhe u njoftua për gjendjen e vështire të klubit tone për këto 4 vite , pa asnjë ndihme nga komuna.

Ne pyetjen e futbollisteve te cilet ja shtruan kryeatres se a do te na perkrah klubin futbollistik te vajzave te cilet kan deshire te luajn ne ligen e dyte ne Serbi kryetarja Sinani i premtoi vajzat se do ta mbeshes kete ekip dhe ju premtoi se shpejti do ti rregulloj zhveshtoret.
Vajzat në shenjë Faliminderimi ia dorzuan një futboll te nëshkruar nga fubollistet dhe një flamur të klubit Kff.Presheva.Bujanoc