Konfirmohet rasti i parë në Vranjë me CoronaVirus

Lugina

Është regjistruar pacienti i parë me koronavirus nga qyteti i Vranjës të mërkuren pasdite, ketë e konfirmoi kryeministria Ana Brnabic në paraqitjen direkte në kanalet televizive kombëtare, shkruan VranjeNews, përcjell rtvpresheva.com

Ekzistojnë gjithsej 89 raste të konfirmuara të COVID 19 në Republikën e Serbisë deri në orën 18:00h të Mërkurën, njoftoi Ministria e Shëndetësisë në faqen e internetit covid19.rs.

Këto janë gjashtë raste më shumë se të mërkurën në mëngjes kur kishte 83 pacientë, shkruan VranjeNews.

Nga raporti i fundit deri në ora 18:00h pasdite, u testuan mostra të 19 personave, 6 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 13 negativë për virusin e ri të koronës