Komuna e Bujanocit dezinfekton mbi 20 xhami

Lugina

Komuna e Bujanocit dhe Këshilli i Bashkësisë Islame me seli në Bujanoc, në bashkëpunim me Stacionin e Veterinarisë, kanë filluar sot me dezinfektimin e të gjitha xhamive në territorin e Komunës së Bujanocit.

Përveç selisë së KBI-së, gjatë ditës do të dezinfektohen mbi 20 xhami në vendbanimet e komunës së Bujanocit.