Kjo anije ka ngecur këtu dhe krejt bota po merret me të – mësoni arsyen

Bota Lajme***

Kjo anije ka bllokuar Kanalin e Suezit, rrugën që lidh Lindjen me Perëndimin.

Çdo ditë që kalon vonohen 10 miliardë dollarë mallra! Çdo orë që kalon 400 milionë dollarë.

Kjo anije pritet të shkaktojë dëme ekonomike, përfshirë rritje të çmimit të naftës.

Ekspertët thonë se mund të marrë javë të tëra para se ajo të largohet prej aty.