K.F. Lugina me stadium me bari artificial

Sport

Niset bari artificial

K.F.Lugina, 9 Qershor 2020 – Më në fund shihet dritë në fund të tunelit.
Me gjasë K.F.Lugina do t’i shkurtohen vuajtjet e mungesës së fushës së blert dhe problemeve rreth infrastrukturës së punës, si të ekipit të parë dhe grupeve zinxhir të Shkollës së futbollit Lugina.

Stafi i K.F.Lugina dhe Kryetari Nagip Jakupi në bashkpunim me Xhevaire Caili , projekt të cilen kan luftuar me mish e me shpirt për t’ia siguruar klubit mirëqenien normale, shpreson që në të ardhmen e largët klubit t’ia siguroj në tërësi infrastrukturën e duhur.

Pas donacionit të dhënë sipas projektit të ndihmës nga Xhaveire Caili, sot është nisur bari sintetik dhe së shpejti pritet të vendoset në Stadiumin e Qytetit

K.F.Lugina Krenaria e Lugines Preshevës