Ja sa raste të reja me COVID-19 në Maqedoni gjatë 24 orëve të fundit

Maqedonia

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 3081 teste dhe 1198 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në: Shkup 572 Kumanovë – 41 Dibër – 1 Shtip – 49 Prilep – 53 Tetovë – 28 Strugë – 34 Veles – 42 Manastir – 92 Ohër – 42 Kavadar – 18 Gostivar – 11.

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 3081 teste dhe 1198 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në:

Shkup 572 Kumanovë – 41 Dibër – 1 Shtip – 49 Prilep – 53 Tetovë – 28 Strugë – 34 Veles – 42 Manastir – 92 Ohër – 42 Kavadar – 18 Gostivar – 11.