Ja në cilin post emërohet Xhelal Memeti

Lugina

Të nderuar qytetar të komunës së Preshevës

Nga sot zyrtarisht jam ndihmës kryetar i komunës së Preshevës përgjegjës për zhvillim ekonomikë dhe diasporë.
Pozitën e ndihmës kryetarit e kam të besuar nga Lëvizja për Reforma, ku gjej momentin të falemnderoj kryesinë e LR-së dhe kryetarin Sami Salihu për besimin e dhënë.
Un do të jap angazhimin tim maksimal në këto lami në mënyrë që qytetit të Preshevës t’i sjell vetëm të mira.

Me Respekt
Ndihmës kryetar i Komunës së Preshevës
Xhelal Memeti