Injoron

Sport


Arsene Wenger dhe Jose Mourinho: janë këta të dy trajnerët më të mirë që Cesc Fabregas ka patur në karrierën e tij. Këtë e kaa zbuluar vetë mesfushori, i cili luan aktualisht në Ligue 1 me Monaco.

Në karrierën e tij të……